Borgen fast mycket, mycket bättre


borgen_2101940b

Just  när vi började sakna den danska TV-serien Borgen, med huvudpersonen Birgitte Nyborg, kom beskedet från den svenske, nytillträdde statsministern om att han och hans regering kommer avgå i slutet på året och att ett nyval kommer utlysas och äga rum den 22 mars, 2015.

Förutom de snabba och fyndiga politiska kommentarerna i den hyllade TV-serien så finns där klara ideologiska budskap. Det är något som vi i Socialliberalerna uppskattar mycket. Där är det nämligen klart att socialliberalismen och den icke block-förda politiken som är framtiden.

På samma sätt ser vi att Sverige står inför samma vägval och att det svenska folket har möjlighet att avgöra. Även om det är en TV-serie och det nystartade partiet på väldigt kort tid tar plats i det danska parlamentet, Borgen, så ger det oss socialliberaler en påminnelse om att ingenting är omöjligt.

Se på Junilistan som för några år sedan bara behövde några månader på sig, eller Piratpartiet som också klara sig bra på ett par månader. För att inte tala om Fi i senaste EU-valet. Ingenting är omöjligt och om svenska folket verkligen vill ha en regering som är samarbetsvillig, som hittar kreativa lösningar och som bryter blockpolitiken så finns Socialliberalerna här!

Vi är ett konsekvent socialliberalt parti som tänker utanför blocken, som är klimatmedvetet och sätter människan främst. Vi värnar om våra sjuka, svaga, barn och äldre SAMTIDIGT som vi värnar om individens frihet och rättigheter! Det ett ditt val och din möjlighet att visa var du har ditt hjärta. Det är din fulla rätt att vara med och förändra och förbättra vårt land!

Vi är som Birgitte Nyborg när hon startade sitt nya, lilla parti, fast mycket, mycket bättre… för du kan lägga din röst på oss och vår framtid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s