Bortom lagen…


Glöm inte att det Hitler gjorde också var lagligt och att man på den tiden hänvisade till att ”sådan är lagen”. Glöm inte att apartheid också var lagligt i Sydafrika.

Bara för att lagen är som den är betyder det inte att det är mer rätt. Att man som medborgare inte vill ha en representant för Sverige i internationella sammanhang som samtidigt förespråkar våld och förtryck mot människor måste också få väga in – speciellt som en stor majoritet i landet inte står bakom ovannämnda syn och behandling av människor.

Om något är fel så bör man söka ändra på det som är fel, liksom man tog bort barnaga, man gav kvinnor rösträtt och numera tillåter samkönade äktenskap.

Om man som medborgare vill ha förändring i samhället bör man inte rösta in våldsbenägna och dömda brottslingar i lagstiftande organ (som ju riksdagen faktiskt är) bara för att man är missnöjd med den politik som förs av ”trötta” partier.

Om vi inte vågar eller tillåts uttala önskemål eller kritik mot det som känns fel annat än att lägga en röst på icke-demokratiska förespråkare så är vi halvvägs in på den vägen som kommer sluta med förtryck, utrensning av och mord på miljoner oskyldiga människor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s