Skrota Monarkin!


Efter uppgifter om att kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip använts för att genomföra den svenska vapenindustrins affärer med Saudiarabien i den så kallade Vapenaffären, har vi helt tappat förtroendet för kungahuset och dess representanter.

Vi är väl medvetna om att kungafamiljen, med sina bröllop och nyfödda, är omåttligt populära bland delar av befolkningen, men det hindrar inte att vi ogillar att den svenska kungafamiljen används till att sälja vapen till, enligt svensk lag, förbjudna länder. Både S-ledda regeringar och Allinasregeringar har misslett svenska folket under många år och gått runt den svenska lagen, men dessa kan och har kunnat avsättas av folket. Kungen och hans familj kan inte avsättas av folket genom demokratiska val. Därför är det mycket förvånansvärt att de agerat som de gjort och därför kräver vi att monarkin skrotas.

All trovärdighet som kungafamiljen försökt bygga upp med arbete genom bland annat Childhood Foundation och The Non-Violence Project Foundation går härmed förlorad. Man kan inte säga sig stå för barnens rätt i världen och vara emot våld, när man sedan direkt bidrar till att sälja vapen till länder som använt vapen till att döda barn och sjuka vid bombningar av skolor och sjukhus.

Därför borde monarkin skrotas, Kungen, och hela hans familj, abdikera och alla anslag till familjen avslås för all framtid. Det finns bättre användningsområden för dessa pengar inom svensk välfärd såsom skola eller äldreomsorg!  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s